AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi öldürmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi öldürmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi öldürmek her nimetin lezzetine varacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, boş yere korku duyulacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü duymak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi öldürmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok daha fazla adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öldürmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin bir kişinin öldüğünü görmek hayatını ailesine adayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öldürülmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine yorulur.

Kahve falında en sevdiğin kişinin öldüğünü görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir