AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiden gül almak

Kahve falında sevdiğin kişiden gül almak

Kahve falında sevdiğin kişiden gül almak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden gül almak gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiden kırmızı gül almak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden kırmızı gül almak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden gül almak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi gülerken görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gülerken görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiden gül almak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişiyi gülerken görmek maddi gücünü yitireceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi gülerken görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir