AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmiş kişiyi gelinlikle görmek

Kahve falında evlenmiş kişiyi gelinlikle görmek

Kahve falında evlenmiş kişiyi gelinlikle görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmiş kişiyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında evlenmiş kişiyi gelinlikle görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kişiyi gelinlikle görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyen kişi görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kişinin gelinlik görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında evli kişiyi gelinlikle görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi gelinlikle görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giydiğini görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir