AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin geldiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin geldiğini gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek zorluklarının biteceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin geldiğini görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek isabetli adımlar atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hedeflerini tutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir