AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizin veya iş birliklerinin dayanıklılığını veya verimliliğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiden haber almak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle barıştığını görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin evini görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ayağını görmek ticaretinin büyüyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle mutlu olmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir