AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeği görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği sevmek rakiplerine karşı fark atacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkeği çirkin görmek çok dikkat çekeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz erkeği görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin sana baktığını görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hayırlı işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle öpüştüğünü görmek harama göz dikmeyeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir