Kahve falında sevdiğin birinin yüzünü görmek

Kahve falında sevdiğin birinin yüzünü görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yol yordam öğretileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin yüzünü gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında yüz sevmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başka yüzle görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne bakamamak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanın yüzünü görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yüz yüze konuşmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü sevmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir