AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birine sarılmak

Kahve falında sevdiğin birine sarılmak

Kahve falında sevdiğin birine sarılmak kişinin kötü günler geçireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Dikkatli anonslar yapmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğini sarılmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp yatmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine sıkıca sarılmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak başarılı bir kişi olacağına, elde bulunan imkânların artacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği çocuğa sarıldığını görmek güç alacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin sarıldığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir