AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinden para almak

Kahve falında sevdiğin birinden para almak

Kahve falında sevdiğin birinden para almak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hoşluk içinde olacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, gelirinin de artmayacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinden para almak gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevdiğinden para almak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insandan para almak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden para almak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden para almak pişman olacağı şeyler yapacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin birinden para almak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birine para vermek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinden para aldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine para vermek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir