AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla görmek

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla görmek

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, istemediği halde borçlanacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, verimliliğinin artacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiği kızın elinden tutmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı öldürmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı istemeye gitmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı gülerek görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın öldüğünü görmek ticaret hayatına atılacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir