AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kem gözlere gelineceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılmak sağlığının geri geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sarılmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sarıldığını görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarılmak mutlu zamanlar geçireceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir