AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi kıskandırmak

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskandırmak

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskandırmak kısa süreli hastalık yaşamasına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskandırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskandırmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskandırmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskanmak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskanmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi kıskanmak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi kıskanmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kıskanmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir