AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği biriyle yatmak

Kahve falında sevdiği biriyle yatmak

Kahve falında sevdiği biriyle yatmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, istediği yola çıkacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği biriyle yatmak gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sevdiğine sarılıp yatmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekle yatmak derde ve kedere düşeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dizine yatmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle yatmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle yatmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yatmak canının kıymetini bileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında yatmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yatmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir