AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesli müzik dinlemek

Kahve falında sesli müzik dinlemek

Kahve falında sesli müzik dinlemek eşit davranılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sesli müzik dinlemek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında yüksek sesle müzik dinlemek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, torunlarına dahi yeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sesli müzik dinlemek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda müzik dinlemek borçlarının artacağına, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında kulaklıkla müzik dinlemek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir müzik dinlemek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı müzik dinlemek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel müzik dinlemek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta müzik dinlemek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir