AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sesiyle uyanmak

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bunalıma gireceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak uğursuzlukların kol gezeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezan sesi duyup uyanmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesle uyanmak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında silah sesiyle uyanmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ezan sesine uyanmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, evlatlarından hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuran okuyarak uyanmak o işi canlandıracağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kuran okurken uyanmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, parasal durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle kuran okumak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir