AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon şoförü görmek

Kahve falında kamyon şoförü görmek

Kahve falında kamyon şoförü görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işarettir.

Kahve falında kamyon şoförü gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Kahve falında kamyon şoförü görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında şoförsüz arabaya binmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına inanılır.

Kahve falında bayan şoför görmek doğru kararların alınacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında şoför görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şoförsüz araba görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında şoförle konuşmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, mutluluk ve saadete yorulur.

Kahve falında servis şoförünü görmek sözler sarf edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında şoför olduğunu görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir