AnaSayfa / Genel / Kahve falında şoförle konuşmak

Kahve falında şoförle konuşmak

Kahve falında şoförle konuşmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, borçların sonlandırılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Kahve falında şoförle konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında şoförle konuşmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şoförsüz araba görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında servis şoförünü görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında taksi şoförü görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında şoför görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalettir.

Kahve falında kamyon şoförü görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında şoför olduğunu görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında minibüs şoförü görmek istenen her şeye sahip olunacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir