AnaSayfa / Genel / Kahve falında senet kaybetmek

Kahve falında senet kaybetmek

Kahve falında senet kaybetmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında senet kaybetmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında senet kaybetmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında senet almak istediği gibi hareket edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çek senet görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında senet ödemek yükseldikçe yükseleceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hisse senedi görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında senet görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında senet yapmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Kahve falında senet ve para görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir