AnaSayfa / Genel / Kahve falında senet ve para görmek

Kahve falında senet ve para görmek

Kahve falında senet ve para görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işarettir.

Kahve falında senet ve para gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında senet ve para görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında senet imzalatmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında senet görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çek senet görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında senet ödemek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, başarılarının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında senet almak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında senet kaybetmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında senet yapmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir