AnaSayfa / Genel / Kahve falında semazenler görmek

Kahve falında semazenler görmek

Kahve falında semazenler görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında semazenler gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Kahve falında semazen olmak ev içinde mutluluğun artacağına, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini semazen olarak görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde semazen görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında semazen yapmak güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında semazenler görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işarettir.

Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek rahat nefes alınacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulur.

Kahve falında semazenleri görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına yorulur.

Kahve falında kendini semazen görmek yıpranacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir