AnaSayfa / Genel / Kahve falında semazen olmak

Kahve falında semazen olmak

Kahve falında semazen olmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında semazen olmak gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında semazen yapmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında semazen resmi görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine delalettir.

Kahve falında semazenler görmek işlerdeki verimin artacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini semazen olarak görmek kısmetli kapıların açılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dönen semazen görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini semazen görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işarettir.

Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında semazenleri görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir