AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiyi gezmek

Kahve falında camiyi gezmek

Kahve falında camiyi gezmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiyi gezmek gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Kahve falında camii gezmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında camiyi gezdiğini görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında camileri gezmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında caminin içinde gezmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, işlerin aksamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda gezmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiyi gezmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında cami içinde gezmek şartlarının da zenginleşeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami gezmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir