AnaSayfa / Genel / Kahve falında selde çocuğunu kaybetmek

Kahve falında selde çocuğunu kaybetmek

Kahve falında selde çocuğunu kaybetmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sermaye kaybedeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında selde çocuğunu kaybetmek gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Kahve falında selde çocuğunu kaybetmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak hayata karşı bakışının değişeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ormanda çocuğunu kaybetmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak umutlarının tazeleneceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kaybetmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısını kaybetmek işlerindeki karın artacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine inanılır.

Kahve falında emanet çocuğu kaybetmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğu kaybetmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir