AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekerli börek yemek

Kahve falında şekerli börek yemek

Kahve falında şekerli börek yemek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında şekerli börek yemek gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında şekerli börek yemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında börek yapmak yemek sorunlarının da son bulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı börek yemek sıkıntılardan kurtulmaya, şanssızlığının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında baklava börek yemek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, para yatıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ börek yemek borç batağına düşeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yufka börek yemek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında sıkma börek yemek dolandırılacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında börek yemek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir