AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü şeftali görmek

Kahve falında tüylü şeftali görmek

Kahve falında tüylü şeftali görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında tüylü şeftali gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tüysüz şeftali yemek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tüysüz şeftali görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüylü şeftali görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeftali kabuğu yemek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali yemek ve toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, talihinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil şeftali yemek hırpalanacağına, darp edileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük şeftali görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali erik görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir