AnaSayfa / Genel / Kahve falında secdeye yatmak

Kahve falında secdeye yatmak

Kahve falında secdeye yatmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, parasının ve makamının artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında secdeye yatmak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında secdeye yatmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında secde etmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında secdede ağlamak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında secdeye kapanıp ağlamak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntıya düşüreceğine inanılır.

Kahve falında secde suresini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında insana secde etmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namazda secde etmek maddi kaynakların zarar göreceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında secdede oturmak kazançlı bir adım atılacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir