AnaSayfa / Genel / Kahve falında secde etmek

Kahve falında secde etmek

Kahve falında secde etmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, geçim kaygısı duymayacağına inanılır.

Kahve falında secde etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında namazda secde etmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini secde ederken görmek rahatlığa erileceğine, sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede secde etmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide secde yapmak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet eder.

Kahve falında güneşe secde etmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye secde etmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalettir.

Kahve falında secdede ölmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında secdeye varmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir