AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze serası görmek

Kahve falında sebze serası görmek

Kahve falında sebze serası görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze serası gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sebze serası görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında serada sebze görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sera görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında serada domates görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık serası görmek maddi durumun düzeltileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek serası görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, onu uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında sebze çorbası içmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekilli sebze görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir