AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayılı para görmek

Kahve falında sayılı para görmek

Kahve falında sayılı para görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sayılı para gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sayılı para görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında sayılı gün görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banka hesabında para görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şans oyunundan para kazandığını görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran arasında para görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para aldığı görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında para kaybetmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun para görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir