AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaştığını görmek

Kahve falında savaştığını görmek

Kahve falında savaştığını görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında savaştığını gördüyseniz:

  • Cazibeni kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsin.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak işyerini kapatacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Kahve falında uhud savaşında savaşmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki ülkenin savaştığını görmek huzurlu günler geçirileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında savaşta adam öldürmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kurtuluş savaşını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kendini savaşırken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş uçakları görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaştan korkmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir