AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşıp kazanmak

Kahve falında savaşıp kazanmak

Kahve falında savaşıp kazanmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında savaşıp kazanmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında savaş kazandığını görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında savaşıp kazanmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında savaş kazanmak çok büyük mutluluk duyacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında savaşı kazandığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta kazanmak rütbenin yükseleceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında savaşı kazanmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında savaşa çağrılmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir