AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşı yaşamak

Kahve falında savaşı yaşamak

Kahve falında savaşı yaşamak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında savaşı yaşamak gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Kahve falında savaşı yaşamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çok güzel bir evde yaşadığını görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işarettir.

Kahve falında eski evinde yaşamak kolaylığa kavuşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında macera yaşamak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ahırda yaşamak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında evde deprem yaşamak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedesinin yaşadığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ölüm acısı yaşamak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir