AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga izlediğini görmek

Kahve falında kavga izlediğini görmek

Kahve falında kavga izlediğini görmek hedeflerine ulaşacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kavga izlediğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında köpek kavgası izlemek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga edenleri izlemek muradının gerçekleşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kavga izlemek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Kahve falında kavga izlediğini görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavgayı izlemek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo yaparken izlemek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında halay çekenleri izlemek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında at yarışı izlemek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, zenginlik kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir