AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısı olmamak

Kahve falında ayakkabısı olmamak

Kahve falında ayakkabısı olmamak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, şansının kendisinden yana olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, düşmanından kurtulmaya, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabısı olmamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasında ayakkabı görmek üzeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kullanılmış ayakkabı görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı boyası almak fesada ve haksızlığa karışacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıya kaka yapmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek onlar için çabalayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı ödünç vermek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir