AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak pişirmek

Kahve falında sarımsak pişirmek

Kahve falında sarımsak pişirmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sarımsak pişirmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında sarımsak pişirmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak atmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak ezmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işaret eder.

Kahve falında sarımsak soyup yemek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak çalmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş sarımsak görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında sarımsak koymak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak koklamak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir