AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yelek görmek

Kahve falında sarı yelek görmek

Kahve falında sarı yelek görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında sarı yelek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında sarı yelek örmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yelek görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu yelek görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yelek giydirmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, işine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında avcı yeleği görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hayatınızın neşe dolacağına inanılır.

Kahve falında yelek kaybetmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yelek işlemek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir