AnaSayfa / Genel / Kahve falında tomurcuk gül görmek

Kahve falında tomurcuk gül görmek

Kahve falında tomurcuk gül görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, beklenen mirasın alınacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tomurcuk gül gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tomurcuk gül almak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, işlerinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında tomurcuk pembe gül görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül almak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tomurcuk gül görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret eder.

Kahve falında gül tomurcuğu görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe tomurcuk gül görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir