AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tişört görmek

Kahve falında sarı tişört görmek

Kahve falında sarı tişört görmek rahatın yerine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sarı tişört gördüyseniz:

  • İş birliği veya ekip çalışması gerektiren konuların ana hatlarını öğrenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sarı tişört görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renk tişört görmek yükünün azalacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tişört katlamak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tişört kaybetmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında tişört görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tişört satın almak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tişört giymek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tişört kesmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, dertlerinin unutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir