Kahve falında sarı tırtıl görmek

Kahve falında sarı tırtıl görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sarı tırtıl gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sarı tırtıl görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırtılın kelebek olduğunu görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tırtıl görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü tırtıl görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tırtıl görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu tırtıl görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret etmektedir.

Kahve falında tırtıl beslemek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde tırtıl görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir