AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında beyaz sakal görmek

Kahve falında başkasında beyaz sakal görmek

Kahve falında başkasında beyaz sakal görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, eline haram para geçeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasında beyaz sakal gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında eşini beyaz sakal görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sakallı hoca görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalı beyaz görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasında beyaz sakal görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sakal görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında kadın beyaz sakal görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı sakalı beyaz görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir