AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli eşya görmek

Kahve falında sarı renkli eşya görmek

Kahve falında sarı renkli eşya görmek sağlığına kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli eşya gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Kahve falında sarı renk eşya görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında sarı renkli eşya görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Kahve falında beyaz renkli eşya görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli eşyalar görmek neşeleneceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk eşya görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında renkli eşya görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk eşya görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir