AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk araba görmek

Kahve falında sarı renk araba görmek

Kahve falında sarı renk araba görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk araba gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Kahve falında sarı renk arabaya binmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renk araba görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renkli araba görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sarı renkte araba görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca tabir olunur.

Kahve falında sarı renk giymiş birini görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk muhabbet kuşu görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renkte kusmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sıkılacağı bir haber almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ve mavi renk görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir