AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk giymiş birini görmek

Kahve falında sarı renk giymiş birini görmek

Kahve falında sarı renk giymiş birini görmek huzur ve şifa bulacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk giymiş birini gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında sarı renk çorap görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı renkli at görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk köpek görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını sarı renkte görmek müşterilerinin çoğalacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk takım elbise görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renk kazak görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte su görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir