AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı oyuncak görmek

Kahve falında sarı oyuncak görmek

Kahve falında sarı oyuncak görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, ele geçen paranın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı oyuncak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında sarı oyuncak görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında sarı oyuncak araba görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak sarı ördek görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işarettir.

Kahve falında çocuğa oyuncak almak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak helikopter kullanmak kısmetlerinin açılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak tabanca görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak domuz görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak eşek görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir