AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa oyuncak almak

Kahve falında çocuğa oyuncak almak

Kahve falında çocuğa oyuncak almak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, inancının eksileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğa oyuncak almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Kahve falında çocuğa oyuncak almak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğa oyuncak vermek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak yarış arabası görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek sallamak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak eşek görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında kumandalı oyuncak araba görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebek öpmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz oyuncak bebek görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir