AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kutu görmek

Kahve falında sarı kutu görmek

Kahve falında sarı kutu görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kutu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Kahve falında sarı kutu görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında boş kutu görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı hediye kutusu görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kutu içinde fare görmek şansının kötüye gideceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kadife kutu görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutuda hediye almak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne kutusu görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kutu vermek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir