AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının birini kaybetmek

Kahve falında ayakkabının birini kaybetmek

Kahve falında ayakkabının birini kaybetmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sorunların teker teker aşılacağına, rızık elde edeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının birini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında ayakkabının bir tekini kaybetmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını kaybedip bulmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında bebek ayakkabısı kaybetmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybedilen ayakkabıyı bulmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ayakkabı kaybetmek edilen duaların kabul olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta ayakkabı kaybetmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir