AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı eşarp görmek

Kahve falında sarı eşarp görmek

Kahve falında sarı eşarp görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı eşarp gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsanız, istediğinizi alana kadar direnebilirsiniz.

Kahve falında sarı eşarp görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı eşarp bağlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk eşarp görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı eşarp takmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert eşarp görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi eşarp almak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert eşarp takmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu eşarp görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir