AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı elbiseli bebek görmek

Kahve falında sarı elbiseli bebek görmek

Kahve falında sarı elbiseli bebek görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kötü günlerin geride kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı elbiseli bebek gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Kahve falında sarı bebek elbisesi görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı elbiseli bebek görmek sağlığının yerinde kalacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sarı elbise giydiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı elbise giymek yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Kahve falında açık sarı elbise giymek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renkte elbise giymek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir