AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çiçek almak

Kahve falında sarı çiçek almak

Kahve falında sarı çiçek almak büyük paralara sahip olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, kazancının bol olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı çiçek almak gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında beyaz ve sarı çiçek görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkte çiçek görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kırmızı çiçek görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında sarı mor çiçek görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kır çiçeği görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, doğru kararların alınacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk çiçek görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sarı ve kırmızı çiçek görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı çiçek görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir